logo.png

Yritykset » Alueet » Joensuu


Cafe Pepe Oy

 

Olemme avanneet Joensuuhun Kahvila-ravintolan jossa valmistamme ruoat itse, emme käytä eineksiä. Lounas bufeemme koostuu paikallisista raaka- aineista ja paikallisuus prosentti on aina vähintään 85 %, joinain päivinä kotimaisuusaste voi olla jopa 95 %. Salaatteja löytyy 7 erilaista salaattipöydästä ja salaattikastikkeet on itse tehtyjä. Leipäpöydästä löytyy Liperiläinen ruisleipä ja vaalean leipä minkä valmistamme itse Liperin Myllyn jauhoista.

Pääruoka bufeesta löytyy Esim. uunijuureksia, paikkakunnan uusia perunoita, vaihdellen riisiä/pastaa, lihamurekkeen teemme itse ja tarjoilemme erikseen kastikkeen kanssa.

Juomapöytään kuuluu oma tekemä kotikalja, Marjavasun mehu ja vesi sekä jälkiruokana Kahvi/tee.

Vaihtoehtoina on myös keitto lounas johon kuuluu myös salaattipöytä, leipä-ja juomapöytä ja vaihtuva päivänpihvi tarjoillaan pöytään sisältäen Salaatti-, leipä-, ja juomapöytä ja jälkiruokana Kahvi/Tee.A´la carte listalta löytyy Paistettuja muikkuja, lihapulla annoksia (lihapullat on Cafe Pepessä tehtyjä), Hampurilainen täydellä häränlihapihvillä/pekonilla.

 

Cafe Pepé Oy

Osoite: Kauppakatu 16, 80100 Joensuu

www.cafepepe.fi

Sähköposti: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Yhteyshenkilö: Mikko Korhonen

Puhelin: +358 45 67 64 655/ 045-6764655

 
Finnish (Suomi)English (United Kingdom)Russian (CIS)