Hyvää Suomalaisen ruoan päivää!

Haluamme juhlistaa puhdasta, vastuullista suomalaista ruokaa käynnistämällä Karelia à la carte -verkoston jäsenhankintakampanjan. On vielä monia loistavia ravintoloita, elintarvike- ja matkailuyrityksiä, jotka eivät ole vuonna 1991 perustetun ruokamatkailuverkostomme jäseniä, mutta ansaitsevat jäsenyyden. Nyt verkostossa on mukana 57 yritystä, joille Karelia à la carte arvot ovat tärkeitä: Paikallisuus, karjalaisuus, omaleimaisuus, vieraanvaraisuus, luonto. Ihan varmasti verkoston ulkopuolella on vielä yrityksiä, jotka olisivat valmiita sitoutumaan näihin arvoihin ja yhteistyöhön.

Liittyessään verkostoon yritys saa käyttöönsä Karelia à la carte -logon ja -arvot -taulun. Yritys voi käyttää Karelia à la carte -logoa mm. ilmoituksissa, nettisivuilla, esitteissä, tuotepakkauksissa ja muissa materiaaleissa. Yritys voi ostaa Karelia à la carte –verkoston välitystuotteita mm. kahvi- ja ruokaliinoja, paitoja, kokkitakkeja, esiliinoja, kasseja, piirakkataskuja, maantiekylttejä, tarroja ja muita mainosmateriaaleja. Verkoston jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Vuonna 2020 jäsenmaksu: 65 € + alv 24 % / yritys.

Jäsenhankintaan osallistuvat palkitaan. Jokainen verkoston jäsen, joka hankkii meille uuden jäsenyrityksen tämän vuoden loppuun mennessä, saa maksuttomasti Koti ja maaseutu -lehden vuosikerran. Koti ja maaseutu on Maa- ja kotitalousnaisten ammatti- ja järjestölehti. Koti ja maaseutu -lehti (ent. KOTI-lehti) on käytännönläheinen, maaseudun aiheisiin erikoistunut aikakauslehti. Lehdessä esitellään maaseudun yrityksiä ja Maa- ja kotitalousnaisten järjestötoimintaa. Lehdessä on esitelty Karelia à la carte -yrityksistä mm. Karelia SanKar, Makuvankkuri, Puukarin Pysäkki, Kukkolan tila. Jokaisessa lehdessä on myös runsaasti käytännönläheisiä ruokaohjeita sekä ravitsemukseen, hyvinvointiin, terveyteen ja puutarhanhoitoon liittyviä juttuja.

Karelia à la carte – Luonnollisesti vieraanvarainen!

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Johanna Rinnekari, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Itä-Suomi, [email protected], p. 040 301 2441