Jäseneksi

Jäseneksi

Tervetuloa Karelia à la carte -verkostoon! Karelia à la carte –verkostossa ravintolat, matkailu- ja elintarvikealan yritykset tekevät yhteistyötä ja toteuttavat toiminnassaan seuraavia arvoja: Paikallisuus, karjalaisuus, vieraanvaraisuus, luonto. Verkosto on perustettu vuonna 1991.

Liittyessään verkostoon yritys saa käyttöönsä Karelia à la carte -logon ja -arvot -taulun. Yritys voi käyttää Karelia à la carte -logoa mm. ilmoituksissa, nettisivuilla, esitteissä, tuotepakkauksissa ja muissa materiaaleissa. Lisäksi yritys voi käyttää Karelia à la carte –verkoston materiaalia mm. kahvi- ja ruokaliinoja, paitoja, kokkitakkeja, esiliinoja, kasseja, piirakkataskuja, maantiekylttejä, tarroja ja mainosmateriaaleja. Verkoston yritysten yleiskuvaus ja verkostoon kuuluvat yritykset löydät täältä.

Karelia à la carte verkoston jäsenyydestä päättää valiokunta, joka kuuluu osana Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten / ProAgria Itä-Suomi ry:n toimintaa. Verkoston jäsenmaksu maksetaan vuosittain. Vuonna 2024 jäsenmaksu: 65 € + alv 24 % / yritys. Jäseneksi voi hakea alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot:
Johanna Rinnekari, pj.
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset MKN / ProAgria Itä-Suomi ry
p. 040 301 2441
[email protected], [email protected]

Jäsenhakemuslomake