Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Tänä vuonna saamme juhlistaa joulua Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tuotteilla. Yhteistyössä syntyy makuja, joilla on juuret!
Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe Kukki kauppojen valikoimiin
Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe on nyt lanseerattu markkinoille. Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tunnistaa Kukkilinnusta.
Maijan Juhla- ja pitopalvelu Vuoden Karelia à la carte -yritys
Silva Metsänäyttelyssä Joensuussa juhlistettiin vuoden Karelia à la carte -yritystä. Onnea Maija Timonen!
Silva Metsänäyttely 8.-9.9.-23 Joensuun Laulurinteellä.
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia à la carte -verkosto ovat mukana Silvassa. Tervetuloa!
Karelia à la carte juhlistaa ruoan sankareita Karjalan Kurmeessa Joensuun Kauppatorilla
Joensuun tori täyttyy viikonloppuna ilonpidosta, paikallisista herkuista, käsitöistä ja laajasta kirjosta kulttuuria. Tervetuloa!
Karelia à la carte -verkostoon yhdeksän uutta yritystä
Karelia à la carte -verkoston valiokunta kokoontui tällä viikolla ja hyväksyi yhdeksän uutta yritystä Karelia à la carte verkostoon. Yritykset ovat...
Karelia à la carte yrityksille jaettiin European Region of Gastronomy Saimaa -tunnustukset kesän avauksessa
European Region of Gastronomy Saimaa -plakaatit jaettiin 28 Karelia à la carte yritykselle. Onnea!
Karelia à la carte -verkoston yrityksille European Region of Gastronomy Saimaa -tunnukset
Karelia à la carte -yrityksille myönnetään ensimmäisten joukossa European Region of Gastronomy Saimaa -tunnukset perjantaina 19.5. Joensuun kesän avauksessa.
14 uutta yritystä Karelia à la carte -verkostoon
Tänä vuonna Karelia à la carte -verkoston valiokunta on hyväksynyt 14 uutta jäsentä verkostoon. Tervetuloa!
Itä-Suomen Maistuva maaseutu -tunnustukset jaettiin
Itä-Suomen Maistuva maaseutu -yrityksiksi valittiin Lihhoo Lieksasta -yritysryhmä, PMG ja Männikkölän tila. Onnea!
Äksyt Ämmät teki taas historiaa: Pihlajapuun keittiöstä tarinallinen keittokirja
Äksyt Ämmät -yrityksen majatalo Pihlajapuun keittokirja kertoo aitoa tarinaa tunnetun matkailuyrityksen alkuvuosista, kansainvälisyydestä ja erityisesti majatal
Saimaan alueesta Euroopan ruokapääkaupunki 2024 – Karelia à la carte yhteistyössä mukana
Saimaan alueen eli Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan saama European Region of Gastronomy -tunnustus julkistettiin torstaina 12.1. Juvalla.
Kotileipomo Sorsa Liperistä Vuoden Karelia à la carte -yritys
Kotileipomo Sorsa Oy on valittu vuoden 2022 Karelia à la carte -yritykseksi. Paljon Onnea!
Uusia yrityksiä Karelia à la carte -verkostoon
Tänä vuonna Karelia à la carte -verkostoon on hyväksytty kolme uutta jäsentä: Villa Ruusula Rääkkylästä, Step koulutus Ruokolahdelta ja Soinilan Oy Joensuusta
Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa keskiviikkona 29.6.
Toukokuun lopulla kuvattu Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 29.6. klo 19.
Sirolan Luomulammastila Vuoden Karelia à la carte -yritys
Sirolan Lammastila on valittu Vuoden 2021 Karelia à la carte -yritykseksi. Sirolan tila on karitsanlihan tuotantoa harjoittava yritys Tohmajärvellä.
Karelia à la carte -verkosto Saimaan European Region of Gastronomy 2024 -hakukirjassa
Karelia à la carte -verkosto on hienosti mukana Saimaan European Region of Gastronomy 2024 -tittelin haussa.
Karelia à la carte -verkoston yritykset ja muut toimijat toivottavat: Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!
1239
Kiitos kaikille Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9. vierailleille!
Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä juhlistettiin 30-vuotiasta Karelia à la carte -verkostoa.
Tervetuloa Syysmarkkinoiden Lähiruokapäiviin Joensuun Kauppatorille!
Karelia à la carte -verkosto on mukana Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9.2021.
Karelia à la carte -verkostoon uusia jäseniä myös Etelä-Karjalasta ja Kymenlaaksosta
Karelia à la carte -verkostoon valittiin uusina jäseninä Ravintola-kahvila Ullan Bistro Taipalsaarelta, Aholafarm Haminasta ja Eräs Ravintola Lieksasta.
Pohjois-Karjalassa on käynnissä Mylly-toimialaselvitys
Mylly-selvityksessä etsitään pohjoiskarjalaiselle viljasektorille uusia yhteistyöhön perustuvia toimintatapoja Liperin myllyn tulipalon jälkeisessä tilanteessa
Ravintola Parppeinpirtti Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritys
Ravintola Parppeinpirtti Ilomantsista on valittu Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritykseksi ruokamatkailuverkoston 57 yrityksen joukosta.
Karelia à la carte -verkoston yrittäjiä palkittiin Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokouksessa
Majatalo Puukarin Pysäkki sai Maistuva maaseutu -yritys tunnustuksen ja Rantapirtti Mervi Turunen valittiin Vuoden Maa- ja kotitalousnaiseksi.
Tiloilta torille sadonkorjuu-päivä la 12.9.2020 klo 9-15 Joensuun Kauppatorilla
Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia à la carte -verkosto osallistuvat Tiloilta torille sadonkorjuu -päivään teemalla Pieni pala maaseutua.
Hyvää Suomalaisen ruoan päivää!
Haluamme juhlistaa puhdasta, vastuullista suomalaista ruokaa käynnistämällä Karelia à la carte -verkoston jäsenhankintakampanjan.
Utran Uittotupa Vuoden 2019 Karelia à la carte -yritys
Utran Uittotupa Joensuusta on valittu Vuoden 2019 Karelia à la carte -yritykseksi.
Karelia à la carte -verkosto uudisti brändi-ilmeensä
Ainutlaatuinen Karelia à la carte -ruokamatkailuverkosto on kokenut uudistuksen. Visuaalista ilmettä on kirkastettu ja nykyaikaistettu periaatteella...