Ajankohtaista

Uusin tiedote

Tervetuloa viettämään Luonnonlaidunpäivää!

Luonnonlaidunpäivässä tutustutaan Mustavaaran tilan metsälaitumeen opastetuilla niittykasvikierroksilla klo: 11 ja 13.

Lue

Puhetta piirakasta: Karjalanpiirakan nimisuoja ja merkitys Pohjois-Karjalan elintarviketuotannolle

Lähes puolet Pohjois-Karjalan elintarvikealan yrityksistä on leipomoita. Leipomot ovat saaneet alkusysäyksen kasvuun meidän rikkaasta piirakkaperinteestä.

Hyvää Kalevalan ja Suomalaisen kulttuurin päivää!

Suomalaisen kulttuurin päivänä maistuvat erinomaisesti sultsinat.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Tänä vuonna saamme juhlistaa joulua Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tuotteilla. Yhteistyössä syntyy makuja, joilla on juuret!

Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe Kukki kauppojen valikoimiin

Pohjois-Karjalan viljatuoteperhe on nyt lanseerattu markkinoille. Pohjois-Karjalan viljatuoteperheen tunnistaa Kukkilinnusta.

Maijan Juhla- ja pitopalvelu Vuoden Karelia à la carte -yritys

Silva Metsänäyttelyssä Joensuussa juhlistettiin vuoden Karelia à la carte -yritystä. Onnea Maija Timonen!

Silva Metsänäyttely 8.-9.9.-23 Joensuun Laulurinteellä.

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia à la carte -verkosto ovat mukana Silvassa. Tervetuloa!

Karelia à la carte juhlistaa ruoan sankareita Karjalan Kurmeessa Joensuun Kauppatorilla

Joensuun tori täyttyy viikonloppuna ilonpidosta, paikallisista herkuista, käsitöistä ja laajasta kirjosta kulttuuria. Tervetuloa!

Karelia à la carte -verkostoon yhdeksän uutta yritystä

Karelia à la carte -verkoston valiokunta kokoontui tällä viikolla ja hyväksyi yhdeksän uutta yritystä Karelia à la carte verkostoon. Yritykset ovat...

Karelia à la carte yrityksille jaettiin European Region of Gastronomy Saimaa -tunnustukset kesän avauksessa

European Region of Gastronomy Saimaa -plakaatit jaettiin 28 Karelia à la carte yritykselle. Onnea!

Karelia à la carte -verkoston yrityksille European Region of Gastronomy Saimaa -tunnukset

Karelia à la carte -yrityksille myönnetään ensimmäisten joukossa European Region of Gastronomy Saimaa -tunnukset perjantaina 19.5. Joensuun kesän avauksessa.

14 uutta yritystä Karelia à la carte -verkostoon

Tänä vuonna Karelia à la carte -verkoston valiokunta on hyväksynyt 14 uutta jäsentä verkostoon. Tervetuloa!

Itä-Suomen Maistuva maaseutu -tunnustukset jaettiin

Itä-Suomen Maistuva maaseutu -yrityksiksi valittiin Lihhoo Lieksasta -yritysryhmä, PMG ja Männikkölän tila. Onnea!

Äksyt Ämmät teki taas historiaa: Pihlajapuun keittiöstä tarinallinen keittokirja

Äksyt Ämmät -yrityksen majatalo Pihlajapuun keittokirja kertoo aitoa tarinaa tunnetun matkailuyrityksen alkuvuosista, kansainvälisyydestä ja erityisesti majatal

Saimaan alueesta Euroopan ruokapääkaupunki 2024 – Karelia à la carte yhteistyössä mukana

Saimaan alueen eli Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Pohjois-Karjalan saama European Region of Gastronomy -tunnustus julkistettiin torstaina 12.1. Juvalla.

Kotileipomo Sorsa Liperistä Vuoden Karelia à la carte -yritys

Kotileipomo Sorsa Oy on valittu vuoden 2022 Karelia à la carte -yritykseksi. Paljon Onnea!

Uusia yrityksiä Karelia à la carte -verkostoon

Tänä vuonna Karelia à la carte -verkostoon on hyväksytty kolme uutta jäsentä: Villa Ruusula Rääkkylästä, Step koulutus Ruokolahdelta ja Soinilan Oy Joensuusta

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa keskiviikkona 29.6.

Toukokuun lopulla kuvattu Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 29.6. klo 19.

Sirolan Luomulammastila Vuoden Karelia à la carte -yritys

Sirolan Lammastila on valittu Vuoden 2021 Karelia à la carte -yritykseksi. Sirolan tila on karitsanlihan tuotantoa harjoittava yritys Tohmajärvellä.

Karelia à la carte -verkosto Saimaan European Region of Gastronomy 2024 -hakukirjassa

Karelia à la carte -verkosto on hienosti mukana Saimaan European Region of Gastronomy 2024 -tittelin haussa.

Karelia à la carte -verkoston yritykset ja muut toimijat toivottavat: Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

1239

Kiitos kaikille Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9. vierailleille!

Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä juhlistettiin 30-vuotiasta Karelia à la carte -verkostoa.

Tervetuloa Syysmarkkinoiden Lähiruokapäiviin Joensuun Kauppatorille!

Karelia à la carte -verkosto on mukana Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9.2021.

Karelia à la carte -verkostoon uusia jäseniä myös Etelä-Karjalasta ja Kymenlaaksosta

Karelia à la carte -verkostoon valittiin uusina jäseninä Ravintola-kahvila Ullan Bistro Taipalsaarelta, Aholafarm Haminasta ja Eräs Ravintola Lieksasta.

Pohjois-Karjalassa on käynnissä Mylly-toimialaselvitys

Mylly-selvityksessä etsitään pohjoiskarjalaiselle viljasektorille uusia yhteistyöhön perustuvia toimintatapoja Liperin myllyn tulipalon jälkeisessä tilanteessa

Ravintola Parppeinpirtti Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritys

Ravintola Parppeinpirtti Ilomantsista on valittu Vuoden 2020 Karelia à la carte -yritykseksi ruokamatkailuverkoston 57 yrityksen joukosta.

Karelia à la carte -verkoston yrittäjiä palkittiin Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten edustajakokouksessa

Majatalo Puukarin Pysäkki sai Maistuva maaseutu -yritys tunnustuksen ja Rantapirtti Mervi Turunen valittiin Vuoden Maa- ja kotitalousnaiseksi.

Tiloilta torille sadonkorjuu-päivä la 12.9.2020 klo 9-15 Joensuun Kauppatorilla

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset ja Karelia à la carte -verkosto osallistuvat Tiloilta torille sadonkorjuu -päivään teemalla Pieni pala maaseutua.

Hyvää Suomalaisen ruoan päivää!

Haluamme juhlistaa puhdasta, vastuullista suomalaista ruokaa käynnistämällä Karelia à la carte -verkoston jäsenhankintakampanjan.

Utran Uittotupa Vuoden 2019 Karelia à la carte -yritys

Utran Uittotupa Joensuusta on valittu Vuoden 2019 Karelia à la carte -yritykseksi.

Karelia à la carte -verkosto uudisti brändi-ilmeensä

Ainutlaatuinen Karelia à la carte -ruokamatkailuverkosto on kokenut uudistuksen. Visuaalista ilmettä on kirkastettu ja nykyaikaistettu periaatteella...