Silva Metsänäyttely 8.-9.9.-23 Joensuun Laulurinteellä.

Karelia à la carte pop up -kahvila

Silva Metsänäyttely on pääsymaksuton koko perheen tapahtuma, jossa on monipuolista ohjelmaa ja mukana myös lähiruoantuottajia ja käsityöläisiä. Lähiruoka on sijoitettu Taitajien Torille, jossa on myös Karelia à la carte pop up -kahvila. Karelia à la carte pop up -kahvilassa (os. 160) on tarjolla karjalaisia leivonnaisia villiyrttiteen, kuplajuoman, mansikkamehun ja kahvin kera. Kahvilan ehdoton suosikki on karjalanpiirakka, jonka päällä on munavoita, muikkuja, 4-sortin relissiä ja tilliä. Tervetuloa maistelemaan ja tapaamaan meitä Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijoita!

MKN Itä-Suomen / ProAgria Itä-Suomen jäsenhankintakampanja

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten / ProAgria Itä-Suomen toisella osastolla (245) voi tutustua meidän palvelutarjontaamme ja saada vesistöjen hoitoon liittyviä vinkkejä. Osastolla voi liittyä myös meidän jäseneksi edullisempaan messuhintaan. Kaikille jäsenille tarjoamme kahvit pullan kera Karelia à la carte pop up -kahvilassa.

Vuoden Karelia à la carte -yritys julkistetaan

Vuoden Karelia à la carte -yritys julkistetaan lauantaina klo 13.30 Joensuun Laulurinteen ohjelmalavalla. Karelia à la carte on ravintoloiden, elintarvike- ja matkailuyritysten verkosto, jossa on tällä hetkellä 74 jäsentä. Viime vuoden aikana verkosto on laajentunut myös Etelä-Karjalaan. Kiitos hyvän itäisen Suomen yhteistyön! Jäsenistä 55 on Pohjois-Karjalasta, 18 Etelä-Karjalasta ja 1 Kymenlaaksosta. Yritykset ovat sitoutuneet arvoihin: Paikallisuus, karjalaisuus, vieraanvaraisuus, luonto. Karelia à la carte -verkostoa koordinoi Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset.

Toimintaamme tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö OKM.

Näyttely on pääsymaksuton ja avoinna perjantaina 8.9.2023 klo 10-18 ja lauantaina 9.9.2023 klo 9-17. Tervetuloa!

Lisätiedot:

Johanna Rinnekari
Yritysasiantuntija, koordinaattori Karelia à la carte -verkosto
MKN Itä-Suomi, ProAgria Itä-Suomi
Puhelin +358 40 301 2441
[email protected]