Kiitos kaikille Joensuun Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä 10.-11.9. vierailleille!

Syysmarkkinoiden Lähiruokapäivissä juhlistettiin 30-vuotiasta Karelia à la carte -verkostoa. Karelia à la carte -teltassa oli karjalainen popup-kahvila, jossa oli tarjolla Männikkölän Pirtin karjalanpiirakoita munavoilla ja muikuilla, sultsinoita sekä rahkapullia. Teltassa sai maistella myös Puukarin Pysäkin ruisleipää villiyrttilevitteellä, kuivattuja juureksia, luomuhernepihvejä ja Pahoilaisen hillolla marinoituja luomuhärkäpapuja. Makuvankkuri maistatti uutuustuotteitaan: punajuuri-, lanttu- ja porkkanalaatikkoa. Laatikoita ryhdytään markkinoimaan Karelia à la carte -brändin alla tämän vuoden joulumyynnissä. Myynnissä oli myös Omenatarhan Hunajan hunajaa, Puromäen Puutarhan valkosipulia ja Paholaisen hilloa sekä Hassisen Luomutilan luomuhernetuotteita.

Ohjelmalavalla MKN Itä-Suomen toiminnanjohtaja Marjatta Pikkarainen ProAgria Itä-Suomesta haastatteli Karelia à la carte -verkoston yhtä perustajajäsentä Männikkölän Pirtin Ritva Ryttyläistä.

Kiitos kaikille Karelia à la carte -verkoston osastolle vierailleille! Kiitos kaikille yrittäjille osallistumisesta! Hyvää Syksyä ja Sadonkorjuun aikaa!